Tiedoksi Bussiyhtiöille

Matkallanne Suomessa matkareittinne mahdollisesti suuntautuu joskus myös tänne Hämeeseen, Hämeenlinnan Tuulokseen. Tuuloksessa sijaitsee keskeisellä paikalla 10- ja 12- teiden (Hämeenlinna-Padasjoki ja Lahti-Tampere) risteyskohdassa Kauppakeskus Tuulonen. Se on iso kokonaisuus ja siellä on myös meidän vuodenvaihteessa 2017 uudistettu ja laajennettu 142 paikkainen ravintolamme + 28 kesäaikoina ulkoterassi.

Haluamme kertoa Teille tuotteemme ja tarjouksemme. Perinteisten Pizza ja Kebab ruokien lisäksi ruokatarjontamme on huomattavasti entistä kattavampi ja monipuolisempi. On kanaa, kanaleikkeitä, pihvejä, hampurilaisia ym. ym. Luonnollisesti juomia myös B-oikeuksilla.

Tarjous

  • Ryhmänne ruokailijoiden määrän ollessa vähintään 10 henkilöä alennus normaalihintaisesta ateriasta on 15%. Kuljettajan ateria on maksuton.
  • Hyvänä vaihtoehtona kannattaa huomioida lounastarjous. Lounasaikana päivittäin klo 10-14 tarjouksessa ovat tietyt pizzat ja kebabit.
  • Tässä lyhyesti ruokaterveisemme Teille! 🙂
  • Toivotamme Teille hyvää ja turvallista matkaa ja tervetuloa meille syömään, nauttimaan ja viihtymään!

Verkkosivusto uusittu .

Olemme uusineet verkkosivumme tarjoamaan teille ajanmukaisinta tietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Uudistuneille sivuillemme olemme lisänneet mm. uusi verkkotilaus järjestelmä.

Palautetta uudistuksesta toivomme antamaan yhteydenottolomakkeen kautta. Pyrimme huomioimaan saapuneet toiveet jatkossa sivuja päivittäessämme